Vilkår og betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Unikke Kort.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Unikke Kort.

Levering og fragt

Er varen på lager, vil forsendelsen tage ca. 2 hverdage for pakker og 5 hverdage for breve. Er varen på fjernlager, vil forsendelsen blive udvidet med yderligere 2 dage. I travle perioder kan der forekomme lidt forsinkelse.

Ved køb for mere end 65 kr. i kort kategorien er brevfragten i Danmark gratis. Prisen for international fragt afhænger af landet.

Levering af varer fra Unikke Kort anses for sket, når du har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark og GLS. Alle plakater leveres uindrammet med mindre andet er angivet i beskrivelsen af varen. Plakater sendes beskyttet i hårde paprør eller forstærket konvolut, og kortene sendes i konvolut af pap, så de ikke bøjes.
Risikoen for varer købt hos Unikke-kort.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Betaling

Hos Unikke Kort kan du betale via:
– PAYPAL
– VISA
Alle priser i Unikke Kort – på web-adressen http://www.unikke-kort.dk – er inklusive moms.
Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Unikke Kort, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Unikke Kort. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig, senest et år efter du har fået varen leveret.

Fortrydelsesret

Unikke Kort yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag, du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og indpakning, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returnering af varer

Hvis du fortryder dit køb, skal du gøre følgende:

Returnere varen senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varen.
Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som da du modtog den.
Omkostninger til returnering afholdes af dig.
Send venligst en mail med dit navn, navn/størrelse på varen, ordrenummer eller faktura samt dine bankoplysninger, så vi kan returnere dine penge. Har du en Paypal-konto, vil pengene returneres til denne.
Postadressen er: Unikke Kort, Østergade 4, 8370 Hadsten, Danmark.
Hvis en uafhentet vare kommer retur til Unikke Kort, beder vi dig indbetale fragt og ekspeditionsgebyr, inden varen sendes igen.

Sikkerhed

Al data, som udveksles mellem dig og vores betalingssystem, foregår gennem en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. Således er dine data beskyttede. Hverken Unikke-kort.dk eller andre, udover PayPal, har mulighed for at læse betalingskortdata, som er udvekslet i forbindelse med et køb.
Hos Unikke Kort behandles dine kontaktoplysninger som fortrolige og videregives ikke til tredjemand.

Papir og farver

For en god ordens skyld skal vi understrege, at vi ikke kan garantere, at de farver, du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på vores fysiske produkter.

Ligeledes skal det nævnes, at vi, til produktionen af vores produkter, benytter forskellige trykmetoder. Derfor kan der opleves variationer i de forskellige producerede kort og plakater, hvad angår papirtykkelse, skarphed i motiver samt farvegengivelse.

Vi står inde for kvaliteten af alle vores produkter og trykker altid på kvalitetspapir. Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Tekster

Vi kan ikke selv tage æren for alle de kloge budskaber, der pryder vores produkter. Fra tid til anden er vi blevet inspireret udefra og hermed skal der lyde et tak til alle, som har bidraget på den ene eller anden måde.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører Unikke Kort. Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Al materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af Unikke Kort, må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til Unikke Kort, og med vores samtykke. Unikke Kort har den fulde ophavsret til design og koncept.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected].

Kontakt

Unikke Kort kan kontaktes på [email protected].
Tak, fordi du valgte at handle hos Unikke Kort.

Unikke Kort
Østergade 4
8370 Hadsten
CVR: 34848661