Om Unikke Kort

Ideén

Idéen til Unikke Kort opstod, fordi vi har en personlig og generel interesse for det trykte og for grafisk design. Vi ønsker at aktivere sanserne og øge lækkerhedseffekten med et trykt kort til forskel fra f.eks. en e-mail. For os lå der også et personligt behov i at kunne købe kort med et fedt design til alle begivenheder – på en nem og bekvem måde. Vi kunne ikke finde alternativer til dette behov, så derfor startede vi projektet ‘Unikke Kort’.

Vi har desuden en stor passion for grafiske dekorationskort og plakater til væggen. Da vi selv har behov for at skifte dem ud, alt afhængigt af vores humør, har vi været meget bevidste om at holde omkostningerne nede. Derfor kan vi tilbyde kort og plakater til en fornuftig pris, således at du nu kan tillade dig at skifte dem ud, når du trænger til at kigge på noget nyt.

Idéen bag kortene er også, at de skal kunne dække flere funktioner. Du udvælger et særligt kort, skriver en hilsen på bagsiden og vedlægger kortet ved din gave til din veninde. Tanken er, at du udvælger et kort, som du tror, din veninde gerne vil hænge op, og dermed er kortet i sig selv en ekstra gave.

Vi har med denne shop gjort det nemt for dig at finde et kort til lige præcis den begivenhed du ønsker, med et stort udvalg af forskellige designs. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye designs, så der altid vil være nye kort, du kan vælge mellem.

Hvem er vi

Vi er to danske grafiske designere, Serena Madsen og Helene Marie Brixen, som står bag shoppen og Unikke Kort. Vi har i fællesskab udviklet konceptet og de forskellige designs. Vi arbejder til dagligt på brandingbureauet Facon, som har til huse i Hadsten ved Aarhus, og som har søsat Unikke Kort. Vi skylder en særlig tak til grafisk designer Louise Brændstrup & Marie Jeppesen, som var med til at opstarte Unikke Kort. De har bidraget med flere designs på shoppen, og vi har været rigtig glade for deres store indsats.

Tryk har stadig en speciel plads

Selvom vi i dag kommunikerer mere og mere gennem digitale platforme, mener vi stadig, at tryk har sin helt specielle plads i vores hverdag. Og der er stadig god grund til at sende en fysisk hilsen til dine venner, din familie, dine kunder eller dine ansatte. En af grundene er den ‘gemmeværdi’, som følger med det fysiske postkort.
Dette kort, som er specielt udvalgt, har en lækkerhedseffekt, som giver

modtageren lyst til at beholde det – og måske endda hænge det op på køleskabet eller væggen. En trykt hilsen eller invitation skaber i højere grad relationer og øger troværdigheden i dit budskab. Vi ønsker at bevare den analoge og nærværende oplevelse samt medvirke til at skabe magi i postkassen igen. Selvom vi bliver mere og mere digitale, er vi stadig flest, der bliver glade for en personlig hilsen i postkassen.

Vi passer med gængse rammer

Specialdesignede invitationer og bordkort

Hvis du gerne vil bruge vores kort og plakater som personlig dekoration til dit hjem eller som dekorationsgave, skal vi da nævne, at vi i service-øjemed har tilpasset alle formater til gængse rammer.Vi kører med størrelsen 13×18 cm i både postkort eller foldekort. Derudover kan du købe plakater i formatet 30×40 cm og 50×70 cm.

Hos Unikke Kort skræddersyer vi gerne invitationer, bordkort, menukort, bordplan mm. Du får muligheden for at skabe helt unikke rammer omkring din fest. Dine gæster vil uden tvivl bemærke, at I har gjort meget ud af arrangementet, lige fra de modtager invitationen. Med specialdesignede invitationer giver du dine gæster en unik oplevelse, og festen vil helt sikkert blive husket!

Specifikke farveforespørgsler

Følg med i, hvad vi laver

Hos Unikke Kort har du mulighed for at få tilrettet designet ud fra specielle ønsker. Send os dine ønsker på [email protected], og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med en pris på din forespørgsel. På nogle af vores designs er det også muligt at bestille et bestemt design, men med en anden baggrundsfarve. Send os en mail med farvekoderne, og vi kan have kortet klar til dig inden for fem arbejdsdage. Tillægsprisen for tilretning af farve er 250 kr.

Som en service til dig har vi også en Facebook-profil, hvor du kan følge med i, hvad der sker med Unikke Kort. Her annoncerer vi, når der kommer nye designs på shoppen, laver afstemninger om designs og bringer andre nyheder om Unikke Kort.