Designkort til bolig og begivenheder

Dekorationskort

Placeholder

Hilsner

Placeholder

Højtider

Placeholder

Invitationer

Placeholder

Lykønskninger

Placeholder

Kategorierne gør det nemt for dig at finde et kort til lige præcis den begivenhed du ønsker. Bland selv dine kort! Vi har et stort udvalg af mange forskellige designs, så du kan gå på opdagelse og udvælge lige præcis de postkort og foldekort, som du bedst kan lide.

Du opnår rabat ved at købe flere kort.
Vi designer løbende nye postkort, så der altid er nye at vælge mellem. Skriv til os på Facebook, hvis du har et forslag til en begivenhed, du ønsker at vi skal designe.

Send et kort

Aktivér sanserne og øg lækkerhedseffekten med designerkort fra Unikke Kort. Vi ønsker at bringe mennesker tættere sammen, at vi husker på hinanden, og at vi bringer mere kærlighed ind i hverdagen. I dag skal der ikke så meget til for at gøre en lille forskel hos et andet menneske.

Selvom vi bliver mere og mere digitale, er vi stadig flest, der bliver glade for en personlig hilsen i postkassen. Vi ønsker at bevare den analoge og nærværende oplevelse samt medvirke til at skabe magi i postkassen igen.

Har du tænkt på, at kortet pynter mere uden kuvert?


Placeholder

Passion for grafisk design

Mange af vores kort er designet til at kunne dække flere funktioner. Du udvælger et særligt kort, skriver en hilsen på bagsiden og vedlægger denne ved din gave til din ven eller veninde. Tanken er, at du i udvælgelsen prøver at ramme et kort, som du tror modtageren gerne vil hænge op, og dermed er kortet i sig selv en ekstra gave.

Placeholder

Foldekort og postkort

Her kan du se indersiderne og bagsiderne af foldekortene samt postkortenes bagsider.

Papirkvalitet

Vores postkort er trykt på kraftigt karton, som er blankt på forsiden og mat på bagsiden, således at du kan skrive en hilsen på det. Vores foldekort er mat på for- og bagside, hvilket tilfører et naturligt udtryk og gør det lækkert at røre ved.

Passion for grafisk design

Unikke Kort har en passion for grafisk design, og vi følger med i tidens tendenser og indretningsmode. Vi går op i at designe lækre, utraditionelle dekorations- og begivenhedskort.